Husk kondomer til dit næste sportstræf

De fleste sportsgrene er meget sociale aktiviteter. I gennem sportens verden har mange mennesker knyttet stærke venskaber for livet, mens andre har fundet deres livs kærlighed.

Uanset om du er på jagt efter dit livs kærlighed, eller du bare gerne vil hygge dig lidt og prøve nogle ting af, så er det altid godt at være velforberedt. Med et par kondomer i lommen vil du være på den sikre side, mens du måske også vil føle dig lidt mere selvsikker i at snakke med pigerne, fordi du er forberedt.

Så næste gang du skal til en turnering, klubsamling eller et andet slags sportstræf, og du pønser på at lave nogle andre ting udover selve de sportslige aktiviteter, så husk lige at medbringe kondomer.

Her får du 2 gode grunde til hvorfor kondomer er så vigtige, samt tips til hvordan du vælger det kondom, der passer bedst til dig.

Kondomer beskytter mod uønsket graviditet og kønssygdomme

Måske du ikke føler at tiden er inde endnu til at finde kærligheden – du vil gerne hygge dig lidt først. Du møder en sød pige til et sportstræf, der opstår gnister med det samme, og I tager tilbage til dit soveværelse. Først når I ligger i sengen sammen, og pigen spørger om du har et kondom, går det op for dig, at det har du ikke tænkt på at tage med på turen. Herefter kan to forskellige scenarier udspille sig, som begge slutter surt for dig.

Det første er, at pigen vælger at tage af sted, fordi hun ikke føler sig tryg ved at have ubeskyttet samleje. Det andet scenarie er, at I vælger at have ubeskyttet samleje. Bagefter vil være mulighed for, at du et stykke tid efter får en besked fra pigen, der fortæller at hun er gravid.

En anden meget ubehagelig konsekvens af at have ubeskyttet samleje er, at der er mulighed for at du bliver smittet med en kønssygdom. At have en kønssygdom er ikke en sjov oplevelse, og for at komme af med den, må du en pinlig tur forbi hos lægen.

Find det rigtige kondom

Kondomer fås i mange forskellige størrelser og varianter. Det første du skal finde ud af, er hvilken størrelse du har brug for. Et kondom, der enten sidder for stramt eller for løst, kan være med nedsætte din nydelse, eller ødelægge din oplevelse helt.

Når du har fundet ud af din størrelse, kan du bare købe et kondom i din størrelse, og så er du klar til at gå i gang. Der er dog andre valgmuligheder udover størrelse, du kan kigge på, som kan pifte stemningen i soveværelset op. De bedøvende kondomer er gode for dem, der måske ikke altid holder så længe som de kunne tænke sig. Kondomerne med riller, knopper eller smag er med til at øge om pigens nydelse, mens de selvlysende kondomer er mest til lidt sjov og ballade. Det vigtigste er dog, at du altid er forberedt og har kondomer på dig.